“Puterea supremă sau adevărata noastră esenţă, poate fi găsită Aici şi Acum în fiinţa noastră interioară”. Gina Chiriac

Durerea emoțională afectează nu doar relația cu cei din jur, ci și sănătatea fizică. Psihoterapia online e soluția la care puteți apela atunci când nu aveți timp sau din alte motive să vă vedeți față în față cu un specialist. Nici măcar nu trebuie să fiți în același oraș sau în aceeași țară cu psihoterapeutul dve.

Ședințele de psihoterapie online se pot desfășura și în limba spaniolă.

Psihoterapia online se poate desfășura prin intermediul Skype sau WhatsApp. Și e nevoie de o conexiune bună la internet, un calculator / laptop sau un smartphone. Totul într-un spațiu în care să vă simțiți cât mai confortabil și sigur, unde să nu fiți întrerupt sau deranjat.

“Înainte de a vindeca pe cineva, întreabă-l dacă este pregătit să renunțe la ceea ce l-a îmbolnăvit”. Hippocrate

Ședințele de psihoterapie online durează 50 minute și se plătesc în avans. Iar programarea, se face de comun acord dupa confirmarea plății. Frecvența ședințelor recomandate este de 1-3 ședințe pe săptămână. Iar perioada procesului psihoterapeutic variază în funcție de complexitatea situației, disponibilitatea și implicarea clientului etc.

Prima ședință se începe cu aproximativ 10 min. mai devreme pentru a ne asigura că din punct de vedere tehnic, totul este în regulă.

Se asigura cadrul legal prin transmiterea și semnarea documentelor (consimțământul de confidențialitate GDPR și contractul).

“Gândește-te la tine ca un magnet uman atrăgând ceea ce gândești, ceea ce vorbești, ceea ce simți”. A. Hichs