“Nu lasa comportamentul altora să-ți distrugă pacea interioară ”. Dalai Lama

Consilierea psiho-spirituală, îmbină spiritualitatea cu știința, într-un sistem care armonizează sufletul, mintea și corpul, folosind atât elemente de psihologie clasică, metode de fizică cuantică, cât și elemente de spiritualitate.

 “Tot ce te deranjează în alte ființe este doar o proiecție a ceea ce nu ai rezolvat cu tine! Când recunoaștem că ne putem vedea în ceilalți, orice relație devine un instrument pentru evoluția conștiinței noastre ”. Buddha

Atunci când te simți blocat și nu-ți mai găsești drumul sau rostul, când nu știi încotro să o iei sau în cine să mai crezi. Consilierea psiho-spirituală te poate ajuta să redescoperi și să devii tot mai conștient de propriul potențial, de resursele spirituale cu care ai venit înzestrat. Descoperirea resurselor spirituale ajută în lucrul cu Sinele tău Superior, la eliberarea tiparelor mentale împovărătoare, dependența de lucruri sau persoane, obiceiuri disfuncționale, gândire negativă distructivă etc.

“Dacă suferi, e din cauza ta. Dacă ești fericit, tot din cauza ta. Nimeni altcineva nu este responsabil – tu și numai tu. Tu ești iadul tău, dar și raiul tău”. OSHO

Am credinţa şi certitudinea că atunci când inima este deschisă, iar mintea educată, limitarea dispare şi procesul terapeutic se desfăşoară natural, clientul se simte înţeles, iar decodarea blocajelor îl face să devină liber. Când libertatea în adevăratul sens al cuvântului este dobândită, apare disponibilitatea şi dorinţa de schimbare în acord cu exprimarea autentică a sinelui!

Aşa cum bine se ştie, nu putem dărui decât din ceea ce suntem!

“Eu nu am să las pe nimeni să meargă prin mintea mea, cu picioarele murdare”. Mahatma Gandhi

Cabinetul este un cadru optim, care oferă confort şi siguranţă, facilitând deschidere către un dialog verbal şi nonverbal în limite strict confidenţiale, în care psihoterapeutul şi clientul co-creează relaţia terapeutică.

“Să fii iubit de cineva îți dă putere, iar să iubești pe cineva îți dă curaj ”. Lao Tzu