Sunt aici pentru dve, să vin în întâmpinarea nevoilor dve.
Dacă treceți printr-un impas și aveți nevoie de ajutor de specialitate, nu ezitați să mă contactați!

Psihoterapie individuală

În viața oricăruia dintre noi, există momente în care ne simțim nemulțumiți, anxioși, îngrijorați sau blocați, când ne confruntăm cu probleme grave sau cu simptome de boală.

Psihoterapie pentru copii și adolescenți

Psihoterapia pentru copii și adolescenți este un proces și reprezintă totalitatea tehnicilor și metodelor specifice din literatura de specialitate, folosite pentru a-i ajuta pe copii și adolescenți…

Psihoterapie de cuplu și familie

În psihoterapia de cuplu și familie întâlnirile sunt faţă în faţă între psihoterapeut şi client, programate la solicitarea clientului.

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală începe atunci când ești conştienţi de corpul tău, de sentimentele, emoţiile, gândurile, abilităţile, aptitudinile şi chiar valorile proprii.

Consiliere psiho-spirituală

Consilierea psiho-spirituală, îmbină spiritualitatea cu știința, într-un sistem care armonizează sufletul, mintea și corpul, folosind atât elemente de psihologie clasică, metode de fizică cuantică, cât și elemente de spiritualitate.

Psihoterapie de grup

Psihoterapia oferă un spaţiu de întâlnire şi regăsire interioară şi totodată un spaţiu de dialog verbal şi nonverbal. Un spaţiu liber, lipsit de prejudecăţi, în care toate problemele, ideile și emoţiile grupului care este format din 7-8 persoane…

Logopedie

Cuvântul logopedie provine din limba greacă: „logos“ – cuvânt și „paideia“ – educație. Așadar, logopedia este o disciplină a cărui scop este educarea vorbirii.

Consiliere în Programare Neuro-Lingvistică (NLP)

În NLP, întâlnirile sunt faţă în faţă între psihoterapeut şi client, programate la solicitarea clientului. Şedinţele de NLP au durata de 50 minute.

Evaluare și intervenție psihologică

Evaluarea psihologică este un proces în urma căruia, psihologul clinician evaluează integritatea unei persoane din punct de vedere cognitiv, comportamental și afectiv…

Psihoterapie online

Durerea emoțională afectează nu doar relația cu cei din jur, ci și sănătatea fizică. Psihoterapia online e soluția ideala atunci când nu puteți să vă vedeți față în față cu un specialist.

Pentru mai multe informații și detalii, pot fi contactată la nr. de tel: 0720 81.38.87